Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar și importanța calității vieții pentru rezidenți

Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar și importanța calității vieții pentru rezidenți

Campina Residence, un proiect de top dezvoltat de Alfa Group, sub conducerea lui Yigal Zohar, pune un accent deosebit pe calitatea vieții rezidenților. Acest complex rezidențial nu este doar un loc de locuit, ci un mediu care promovează bunăstarea, confortul și satisfacția locatarilor săi.

Viziunea lui Yigal Zohar: Calitatea Vieții ca Prioritate

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, este dedicat creării unui mediu de locuit care să răspundă tuturor nevoilor rezidenților. Sub viziunea sa, Campina Residence a fost conceput pentru a oferi locuințe moderne, bine echipate, care să promoveze un stil de viață sănătos și echilibrat. Fiecare detaliu, de la designul arhitectural până la facilitățile oferite, a fost gândit pentru a asigura confortul și intimitatea fiecărui rezident.

Facilități de Top pentru Confort Maxim

Campina Residence se remarcă printr-o serie de facilități de top care contribuie la calitatea vieții rezidenților. Printre acestea se numără:

  • Spații verzi și grădini amenajate: Acestea oferă un loc de relaxare și recreere, contribuind la un mediu liniștit și plăcut.
  • Locuri de joacă pentru copii: Special concepute pentru siguranța și distracția celor mici.
  • Săli de fitness și centre de wellness: Dotate cu echipamente moderne, acestea permit rezidenților să își mențină un stil de viață activ.
  • Zone de recreere: Ideale pentru relaxare și socializare.
  • Parcări individuale : Asigură siguranța vehiculelor și acces facil pentru locatari.

Tehnologii Moderne și Sustenabilitate

Proiectul Campina Residence integrează tehnologii moderne care îmbunătățesc calitatea vieții și contribuie la sustenabilitate. Acestea includ:

  • Sisteme de izolare termică și fonică: Asigură un confort optim în locuințe, reducând în același timp consumul de energie.
  • Iluminat LED și sisteme de economisire a energiei: Contribuie la reducerea costurilor și protejarea mediului.
  • Gestionarea inteligentă a apei: Sistemele de reciclare și economisire a apei sunt implementate pentru a promova un consum responsabil.

Parteneriatul cu Bros Construct SRL

Un aspect esențial al succesului proiectului Campina Residence este colaborarea cu Bros Construct SRL, un constructor de renume cunoscut pentru profesionalismul și calitatea execuției. Bros Construct SRL aduce o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile și se remarcă prin respectarea termenelor și a standardelor înalte de calitate.

Diversitate în Domenii de Activitate și Certificări

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, de la project management la construcții rezidențiale și clădiri de birouri. Compania deține certificări ISO 9001:2008 pentru managementul calității, ISO 14001:2004 pentru managementul de mediu și OHSAS 18001:2007 pentru sănătatea și securitatea ocupațională. Aceste certificări reflectă angajamentul față de excelență și siguranță în execuția lucrărilor.

Personal Calificat și Echipamente Moderne

Bros Construct SRL dispune de un personal bine pregătit, inclusiv ingineri și tehnicieni specializați, și de echipamente tehnologice de ultimă generație. Printre acestea se numără macarale turn, sisteme de cofraj tip Doka și diverse utilaje de construcții. Aceste resurse permit companiei să abordeze proiecte complexe și să livreze rezultate de înaltă calitate.

Proiecte Notabile

Portofoliul Bros Construct SRL include proiecte rezidențiale și comerciale de amploare, precum imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov, extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni si extinderea Hotelului Foisorul cu Flori din Sinaia. Fiecare proiect este realizat cu o atenție deosebită la detalii și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence: Un Standard de Excelență

Sub conducerea lui Yigal Zohar și realizat de Bros Construct SRL, Campina Residence se distinge prin angajamentul față de calitatea vieții rezidenților. Fiecare detaliu al proiectului este conceput pentru a crea un mediu de locuire care îmbină confortul, modernitatea și sustenabilitatea. Alegerea acestui complex rezidențial înseamnă optarea pentru un stil de viață superior, unde fiecare aspect al locuirii este gândit pentru a asigura satisfacția și bunăstarea rezidenților.

Pentru detalii despre Campina Residence și pentru a aranja o vizionare, contactați echipa noastră de vânzări la [email protected] sau la 0732 300 300.