Alegerea rochiei de mireasa in functie de anotimp  

Alegerea rochiei de mireasa in functie de anotimp  

Alegerea rochiei de mireasa in functie de anotimp este un sfat pe care e bine sa il iei in calcul. Nu doar ca vei arata bine dar, te vei simti si confortabil. E important sa te asiguri ca intreaga ta tinuta se potriveste atat cu locatia evenimentului cat si cu anotimpul. Atunci cand iti planifici tinuta, tine cont de temperaturi.

Ziua nuntii tale este o ziua cea mare, trebuie sa te simti bine si sa arati impecabil. Confortul este foarte important, nu uita sa alegi materialele si croiala in functie de acesta. Atunci cand esti in cautare de rochii mireasa Bucuresti, asigura-te ca iei in considerare toate aceste aspecte.

Cand alegi tinuta pentru ziua cea mare, planifica pana la cel mai mic detaliu. Ia in considerare faptul ca, desi va fi vara, spre exemplu, poate va ploua. Asigura-te ca esti pregatita pentru orice situatie. Anumite materiale pot rezista bine indiferent de temperatura. Fa alegeri inspirate.

Ce sa aleg pentru o nunta primavara?

Poate veti avea parte de o zi insorita, cu temperaturi ridicate. Caz in care, e indicat sa te orientezi spre materiale usoare si respirabile. Poti alege inclusiv materiale naturale. Te-ar putea avantaja o rochie mireasa sirena, o rochie cu maneci scurte sau cu detalii florale.

Poti alege inclusiv rochii cu detalii delicate sau cu dantela. Ar fi o idee buna sa porti materiale respirabile si usoare, spre exemplu:

  1. Satin
  2. Organza
  3. Dantela
  4. Chiffon

Indiferent ca nunta este organizata afara sau inauntru, ai putea opta pentru un bolero sau o jacheta. Pe seara, poate fi chiar necesara o haina care sa te acopere. Poti accesoriza tinuta folosind flori pentru par sau voaluri. Orice element floral, va armoniza tinuta de primavara intr-un mod placut.

Recomandari pentru nunta organizata vara

Materialele usoare sunt recomandate, in special daca vei purta o rochie mireasa a line. Pe timpul verii, temperaturile pot fi extrem de ridicate. Nu iti doresti un material sintetic, aspru, pe pielea ta. Vei avea nevoie ca pielea ta sa respire. Asadar, orienteaza-te spre materiale cat mai subtiri si naturale.

Evita materialele grele pe timpul verii, care pot deveni inconfortabile atunci cand e foarte cald. Poti opta pentru rochii :

  • Fara maneci
  • Cu spatele gol
  • Cu decupaje
  • Cu fuste fluide

Fusta scurta e perfecta pentru vara. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei avea o tinuta eleganta, dramatica. Chiar si o rochie scurta poate fi de efect. Alege o combinatie intre in, matase sau organza. Opteaza pentru accesorii usoare, nu te orienta spre metale grele sau accesorii din plastic.

Tinuta ideala pentru nunta in toamna

Cand spui nunta toamna, te gandesti la o rochie lunga, tip sirena, complimentata de culorile aramii. Materialele grele, taftaua, brocartul, catifeaua, sunt perfecte pentru acest scenariu. Poti alege si dantela, insa, orienteaza-te spre o dantela texturata. Toamna este momentul ideal pentru accesorii.

Rochii cu straturi sunt o idee buna, nu iti vei face griji referitor la temperatura si te vei simti confortabil. De asemenea, tinuta ta va fi dramatica, in special daca optezi si pentru rochii cu maneci lungi sau bolero-uri. Fustele voluminoase sunt de asemenea o idee geniala, toamna e momentul lor.

Accesorizarea este un pas important pe care nu e nevoie sa il eviti, in special toamna. Asadar, uite ce poti face:

AccesoriiDetalii
Bijuterii din metale caldeAur, cupru, ideale pentru decorul tomnatic
Accesorii din dantelaDiademe, palarii, detalii romantice
Coroane de flori de toamnaCrizanteme, trandafiri sau flori uscate

Tinuta pentru ziua ta cea mare

O nunta organizata vara inseamna materiale diafane, subtiri, voaluri si satin. Poti alege pentru o nunta organizata primavara, accesorii cu flori si rochii de printesa. Voaluri subtiri si pantofi in culori deschise, pot fi o alegere ideala pentru tinuta ta. Nunta organizata toamna inseamna culori inchise, pamantii.

Asorteaza-ti rochia cu peisajele naturale. Asigura-te ca te vei simti confortabil si ca nu iti va fi prea cald sau frig. Alege bolerouri sau jachete care sa complimenteze elegant tinuta. Foloseste metale, pentru toamna, ca si accesorii. De asemenea, poti alege perle sau scoici, pentru o nunta organizata vara.

Poti opta pentru un aspect boem si romatic, daca nunta ta este organizata vara, pe plaja. Accesoriile pot fi de culori diferite, in special daca anotimpul este rece. Cu cat mai scazute sunt temperaturile, cu atat poti accesoriza mai mult tinuta. Simte-te impecabil in ziua ta cea mare, in timp ce arati fabulos!