Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasa

            Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasa

Atunci cand iti cauti rochia perfecta te incearca o multime de emotii. Esti entuziasmata, stresata si uneori descurajata. Ziua cea mare trebuie sa fie perfecta iar tinuta ta, impecabila. Poti face aceasta experienta sa fie una placuta, memorabila dar si eficienta daca urmezi cativa pasi simpli.

Rochia de mireasa perfecta este cea care indeplineste toate criteriile tale. Se potriveste cu locatia aleasa, conformatiei tale, anotimpului si stilului tau. Atunci cand esti in cautare de rochii de mireasa Bucuresti, e indicat sa ai in vedere mai multe aspecte. E important sa iti cunosti silueta, bugetul si stilul.

Exploreaza cat mai multe stiluri si variante posibile. Poate ti se potriveste o croiala la care nu te-ai fi asteptat, sau un material pe care mereu l-ai evitat. Cauta inspiratie in reviste de moda sau pe platforme. Mergi la targuri de nunti, viziteaza cat mai multe magazine unde iti poti gasi inspiratia.

La ce sa fiu atenta?

Atunci cand esti in cautarea unei rochii care sa te avantajeze ia in considerare atat materialul cat si croiala.  Alege o rochie de mireasa sirena daca silueta ta este subtire si esti inalta. Poti lua in calcul aceasta varianta daca petrecerea va avea loc in aer liber, la plaja sau la munte. Poti alege in functie de materiale, locatie si anotimp.

Un alt aspect de luat in considerare este cat de elegant va fi evenimentul si intreaga organizare. Pentru a alege rochia perfecta trebuie sa iei in considerare si acest aspect. Iti doresti o nunta relaxata? Un cadru formal si elegant? Fi atenta si la aceste aspecte si la accesoriile pe care ti le doresti.

Alegerea potrivita se bazeaza pe mai multe criterii pe care trebuie sa le iei in calcul. Rochia potrivita o sa le bifeze pe toate si o sa te faca sa te simti minunat. Uite ce altceva sa urmaresti:

  • Anotimpul si temperatura din ziua nuntii
  • Cat de relaxata vrei sa te simti
  • Ce coafura vrei sa porti
  • Ce machiaj vrei sa porti

Rochia perfecta pentru silueta mea

In functie de croiala pe care o alegi, rochia te pot pune in valoare sau te poate dezavantaja. Alegerea perfecta va fi aceea care iti poate transforma intreaga infatisare. Incearca mai multe croieli daca nu stii ce ti se potriveste. O rochie mireasa printesa va avantaja mai multe tipuri de siluete.

Un prim pas esential este sa iti cunosti corpul si sa te masori. Conformatia si masurile corpului tau te pot ajuta sa alegi corect. Vei observa ce anume ti se potriveste, urmareste ghidul de mai jos:

Tipuri de croieliDetalii
EmpirePerfecta daca nu ai o talie definita
PrintesaPentru toate tipurile de siluete
In forma de AIdeala pentru solduri mai late si talie mica
PatrataPentru o silueta dreapta

Principiul este simplu : alege mai putine detalii si linii fine acolo unde iti doresti sa maschezi un anumit punct. In sens contrar, zonele corpului tau pe care ti le doresti scoase in evidenta, vor avea detalii si vei putea sa atragi atentia in acel punct. Rochia te va pune in valoare daca alegi una potrivita cu silueta ta.

Ce materiale sa aleg pentru rochie?

Vei dori sa te simti confortabil in ziua cea mare. Vei fi stresata, emotionata si entuziasmata. Rochia nu va mai primi atentia ta daca o alegi pe cea potrivita. O rochie incomoda si greu de purtat te va distrage de la momentele frumoase si te va impiedica sa te bucuri de eveniment. Chiar daca ai organizat o nunta eleganta sau una relaxata, trebuie sa te simti confortabil.

Poti purta corsete, accesorii metalica sau tocuri inalte si materiale sclipitoare. Dar, un aspect important este acesta al confortului. Rochia perfecta va fi cea care te va face sa te simti nu doar frumoasa ci si confortabila. Nu trebuie sa te stranga sau sa te incomodeze in vreun fel. Alege un model usor, confortabil.

Rochia perfecta te va face sa te simti incredibil, indiferent de locatie, anotimp sau alte aspecte. Atunci cand iti doresti sa te simti libera si confortabil, poti alege materiale precum:

  1. Matase naturala
  2. In sau bumbac
  3. Satin sau dantela

Alegerea perfecta pentru ziua cea mare

Te vei indragosti la prima vedere de rochia aleasa atunci cand aceasta va indeplini criteriile tale. Ia in considerare toate punctele importante pentru tine, decorul, locatia, accesoriile si alege in functie de acestea. Nu uita ca rochia trebuie sa reprezinte personalitatea si stilul tau. Alege ceva care sa te defineasca.  

 E important sa te simti eleganta dar si confortabila. Nu uita sa alegi materiale confortabile si sa te simti lejer in rochia aleasa. Totul trebuie sa fie perfect si nimic nu trebuie sa te incomodeze in vreun fel. Poti gasi rochia perfecta, care va fi compromisul ideal intre confort si estetica.

Concentreaza-te pe detalii, acestea fac diferenta. Unicitatea si simplitatea vor fi intotdeauna apreciate, orienteaza-te spre un astfel de model. Alege ceva clasic, daca este stilul tau, ceva care sa te reprezinte si peste ani. Cel mai important aspect este sa te simti minunat purtand rochia aleasa.